CLUJ PRIDE este primul eveniment de acest tip desfășurat în Transilvania, care își dorește să încurajeze participarea persoanelor LGBT în cadrul activităților din comunitate și să contribuie la dialogul național pe teme ce ne ating pe noi și familiile noastre. Aducem culoare locală, o atitudine senină și optimistă pentru o serie de activități care să acopere o plajă cât mai largă de nevoi – de la prezentări pe teme LGBT și vizionări de filme, la un picnic comunitar. Pentru programul CLUJ PRIDE, clic aici.

Activitățile se vor derula în perioada 28 iunie -1 iulie, finalizându-se în ultima zi cu un marș care să ofere un mesaj public. Află mai multe aici.

CLUJ PRIDE este un eveniment desfășurat sub egida grupului de activiști LGBTQ+ din Cluj-Napoca închegați ulterior sub egida PRIDE România și SERILE FILMULUI GAY International Film Festival, în parteneriat cu ACTEDO – Centrul de Acţiune pentru Egalitate și Drepturile Omului, Asociația ACCEPT, Asociația GO FREE, clubul Delirio, Programul “Eu sunt! Tu?”, Asociația MozaiQ LGBT, grupul “Les Sisterhood Cluj” şi COMMA Cluj.